Vattenskärning

Tips och trix för dig som vattenskär

Anderssons Mekaniska Verkstad klarar rörlaserskärning

Idag kan Anderssons Mekaniska Verkstad hjälpa till med en rad olika beskärningstekniker. De är duktiga på laserskärning och kan numera också lägga till rörlaserskärning som en specialitet. Utan dyra verktygskostnader går det att få hjälp med former som är komplexa.

Anderssons Mekaniska Verkstad har verktygen!

Verktygen som krävs för att skära och stansa finns på Anderssons Mekaniska Verkstad. De kan med rörlaserskärning göra hål i rör utan att det krävs framtagning av verktyg! Detta innebär ofta en fin besparing och när metoden fungerar kan det verkligen rekommenderas.

Då det enda verktyg som behövs är lasermaskinen så blir det enklare att ta hand om produktionen. Den kan komma igång snabbt med programmering och dessutom blir klar snabbt.

Laserskärningen fungerar för stora och små serier

Det ska också sägas att rörlaserskärning kan fungera fint för små som stora serier. Flexibiliteten imponerar och det är inte för inte som Anderssons Mekaniska Verkstad bestämde sig för att lägga till denna specialitet till sina tjänster.

Vad är unikt för Anderssons Mekaniska?

Anderssons Mekaniska Verkstad är särskilt stolta över att kunna hjälpa till med färdigskurna rör som är över sex meter långa. De klarar av den här typen av storlekar och kan även ge ett fint stöd för planering av projektet.

Om du behöver hjälp med håltagning av rör kan det vara väl värt att kontakta denna verkstad för att få veta mer om hur de kan göra jobbet med rörlaserskärning!

 

/del_till_lampa.jpg

30 Mar 2023

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)