Vattenskärning

Tips och trix för dig som vattenskär

Vad kostar det att köpa lagerbolag för laserskärning?

Det är ingen skillnad på pris på lagerbolag då du köper det för laserskärning eller för något annat från en bolagsservice som Citadellet Bolagsservice. Lagerbolag är inte registrerade för något särskilt område. Om du tycker att det är viktigt att komma igång på en gång kan det här vara en mycket bra lösning eftersom lagerbolaget låter dig ställa ut räkningar så snart som det är ditt.

Vad är ett lagerbolag?

Ett lagerbolag är ett vilande bolag som är registrerat med ett nummer hos Bolagsverket. Det har aldrig använts tidigare och har därmed ingen historia. Idag kan företag som Citadellet Bolagsservice registrera bolag som sedan inte används.

De här bolagen är vilande men redo att användas. Det enda du behöver göra är att sätta in ett aktiekapital på 25 000 eller 50 000 kronor på ett konto och köpa bolaget. Därefter kan du genast sätta igång för du har ett organisationsnummer.

För att få ditt valda namn på bolaget skickar du in en begäran om namnändring. Det här är något som ingår i pris för lagerbolag så det blir väldigt enkelt. Samtidigt som ändringen sker kan du jobba med det bolag du har och det kan vara mycket viktigt om du har laserskärningsuppdrag som väntar på att genomföras.

Möjligheter för din verksamhet

När du ser på kostnader för att köpa lagerbolag från en firma som Citadellet Bolagsservice är det viktigt att du inser vad du får för pengarna. Även om det kan verka mycket med omkring 6000 kronor för ett lagerbolag så är det inte säkert att det är det. Du måste ju inte lägga tiden på att registrera och dessutom kommer du igång på en gång.

Det här betyder i grund och botten fina möjligheter för din verksamhet och det är ju också värt mycket. Du får räkna på vad du har att tjäna på tiden som du sparar. Så enkelt är det!

/vattenskaerning-i-plat.jpg

5 Feb 2022

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)