Vattenskärning

Tips och trix för dig som vattenskär

Kom igång snabbt genom att köpa lagerbolag

Tanken om att erbjuda vattenskärning i egen regi har snurrat i huvudet under flera års tid. När man äntligen bestämmer sig för att dra igång eget bolag så kan det vara smart att köpa lagerbolag för att slippa vänta på att det hela blir redo för verklig försäljning. Lagerbolaget gör det möjligt att börja sälja tjänster och produkter så snart som man har köpt det. Registreringsnumret är klart och det är bara att sparka igång. Dessutom så slipper man turer med Bolagsverket och det administrativa arbete som man kanske är mindre intresserad av.

Köpa lagerbolag för att spara tid

Då det redan finns kunder som väntar på att få hjälp med laserskärning och laserskäraren står på plats så är det klart att man sällan vill vänta. Om det är så att man inser att verksamheten bör drivas som aktiebolag så kan detta snabbt lösas. Man behöver inte göra mer än att köpa lagerbolag och fylla i de uppgifter som det frågas om. Det här kan man göra direkt online med en seriös bolagsservice som erbjuder de färdiga bolagen. Det är inte så att det finns ett visst antal lagerbolag som är gjorda för industriell verksamhet. Man skriver själv in beskrivning av verksamhet så det går alltid att komma igång med den här typen av aktiebolag oavsett vad man kommer att syssla med. Det här är mycket praktiskt och gör att det blir väldigt lätt att driva företaget i denna form.

En kostnad man har igen

Nu är det förstås så att det kostar en slant att köpa lagerbolag. Det rör sig inte om stora pengar så det är sällan så att man måste fundera på om man har råd. Men det är klart att var och en måste fundera lite på om kostnaden går att försvara. Om det är så att man inte får in uppdrag på en gång så kan det tyckas onödigt att ha ett färdigt bolag på en gång. Då det ändå kommer att ta tid att sätta igång så kanske det är lika bra att ta hand om registrering själv. Men en annan sak att tänka på är om man eventuellt ser en fördel i att själv slippa hålla på med registrering. Det här spar ju tid som man kan använda till annat. Med en bra bolagsservice så blir det så mycket enklare att få ordning på bolaget på rätt sätt från start. Man behöver alls inte kunna mycket om hur aktiebolag fungerar vilket kan vara bra för den som helst vill fokusera på beskärningsarbetet.

Skynda långsamt

Ett råd är att skynda långsamt. Visst är det bra att kunna köpa lagerbolag snabbt och komma igång på en gång. Men innan du gör detta så ska du vara helt säker på att det blir bäst lösning för dig och din verksamhet. Se närmre på vad som gäller, fördelar och nackdelar och tala mer om saken med en bolagsservice som är specialist på att sälja lagerbolag.

23 Feb 2018

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)